Vores kunder...
Nogle gange husker vi at tage billeder af vores kunder når de henter deres nye Triumph motorcykel...
(Pas på med det halvsvenke sprog. Og hvis du klikker på et billede så får du et større billede.)2011 maj:

Lars hade fået øje på Mogens gamle Yamaha SZR660 -97. Den hade fået nymalet tank, og nye emblemer på siderne. Ellers går ju en sådan 1-cylinder flot i den italiensklavede ramme, og kombinationen er en motorcykel der er meget glad for sving. Tillykke Lars med din nye motorcykel.2011 april:

Mogens har fået lidt overskud som sku bruges på at komme tilbage til Triumph vejen. Det sku være en med el-starter (grundet dårlig fod), men være lidt klassisk og med ikke alt for sporty (trættende) siddestilling. Hmm... hvad ku være bedre end den sorte Bonneville 2005 vi hade for en kunds regning. Her kom også en del udstyr med som sportspotter, omdrejningstæller, og sadeltasker. Her ser vi en glad Mogens som henter sin nye Bonneville.2010 maj:

Mogens har fået problem med sin fod, og kan ikke længere kicke igang sin gamle Tiger 100. Så må han skifte til noget med elstarter. Men der sku alligevel være lidt charme og gode vibrationer fra denne 1-cylinder Yamaha Belgarda SZR 660. Lav vægt og god moment på de lave omdrejninger gør den hurtig fra stillestående, og det passer Mogens perfekt.Mads har kørt motocross i hans unge dage. Nu fik han syn på den flotte Thruxton og så sku han pludslig have en motorcykel igen. Den fik de rigtige sportspotter på og så var han klar til at tage sin første tur. Tillykke med en flot cykel der lyder rigtig godt.2009 oktober:

Hans-Henning kom ind og kikkede på Ninas Bonneville. Nøj, den er næsten som ny! Ja, den var velpudset og kun 4000 km på tælleren. En prøvetur, og nøj hvad går den godt. Og den lyder fint med de sportspotter. Hans-Henning er også helt vild med korm. Derfor måtte vi skifte motordæksler, kædeskærm og styrender til kromede versioner. Flot blev den røde Bonneville. Og Hans-Henning så meget tilfreds ud ved levering. Det bliver nok et par turer før vinterhi, og så bliver det masser af tid til at pudse den over vinteren. Tillykke med din nye Bonneville, siger vi herfra.2009 juli:

Dan kom ind i butikken og sagde "Den vil jeg have" til den hvide Street Triple som vi var ved at klargøre til Jakob. Nej, den er desværre solgt. Men... vi kan prøve finde en anden til dig. OK, det sku være en hvid, og efter lidt research og kontakter så fik vi fat i en helt ny -09 model med 10 km på tælleren fra en tysk forhandler. Forkert farve, men vi syntes det var den rigtige farve. Så der ku vi hjælpe en glad Dan til en ny fræk Triumph Street Triple. Så glad blev han. Se bare billedet. Vi siger tillykke, og er næsten lidt misundelige på den sjove motorcykel. Fra de sparede penge så bestilte Dan direkte et læderset til sin dame, og så har de også lidt til bensin, is og hvad de ellers kan finde på her i sommer. God tur, og nyd vejene siger vi her fra.2009 maj:

Jakob blev lidt lun på den hvide Street Triple vi hade stående. Så blev han pludslig rigtig lun, og så sku den have flyscreen, Arrows 3-til-1 system, osv. Jeg kan godt forstå at Jakob kørte herfra med et stort smil. Selvfølgelig regnede det på dagen for afhenting. Men... det betyder bare at man får held med på vejen. Stort tillykke siger vi fra MC-Doktor.2008 september:

Kenneth kom ind og spurgte til en god begynder-MC. Triumph Bonneville er ju en glimrende MC til det. Men det sku være en del billigere. Og man plajer lave nogle ridser det første år. OK, så ku vi pege på en Suzuki GS500E. Det er en meget nem MC til begynderen og meget billig at vedligeholde. Fint, vi finder en god en til Kenneth, skifter det der skal skiftes og så er den klar til at Kenneth får det første år af erfaringer. Og eventuelle skammer behøver han ikke blive så ked over. Når så Kenneth er mere erfaren og sikker, om et år eller to, så kan den nok udskiftes til noget finere som skal pudses og plejes. God tur Kenneth på din ny GS500 og husk at køre hver dag for at skaffe rutine.Thomas kendte flere detaljer om vores Mooto Guzzi 750 Sport end vi selve. Det blev vi rigtig glade for. Så ku motorcyklen få et hjem der ku passe godt på den, og en kører der har tid til at køre på den. Motorcykler holder sig bedst hvis de kører en gang emellem. Specielt de dejlige gamle klassikere. Tillykke med motorcyklen Thomas, og vi håber du får mange gode turer på den.2008 april:

Finn ku ikke stå for denne Bonneville. Den var ju knap tilkørt. Og den fine tofarvede tank. Så det blev en hurtig aftale med bankmanden. Og der var smil på ved afhentning. God vind og mange gode turer ønsker vi.2007 september:

Peter Rahbek fra Den Blå Avis skulle være den første til at prøve årets nyhed fra Triumph, den frække Street Triple 675. Det var svært ikke at tage en tur selv først. Peter var meget begejstret da han kom tilbage. "Årets sjoveste" sagde han med et stort smil. Se Peters artikel i den blå avis her.Lars faldt for den flotte røde Sprint ST efter en prøvetur. Nu får han en Triumph der vil give ham mange dejlige ture.Alex ville have vores demo Daytona 675. Så måtte jeg aflevere den med armen vredet om på ryggen. Farvel supercykel. Alex vil få mange fede kilometer på den. Skal han også have en til at køre race på?2007 august:

Jan har kørt Triumph Thruxton, men nu sku den skiftes ud til nogen endnu mere sporty, nemlig den hurtige Daytona 675. Den klær ham godt synes vi.Ole har sans for det spændende. Han kører Jaguar og for at gøre det fuldendt så har han købt en flot Triumph Speedmaster i sort og rød. Rule Bitania.Mads kom og kikkede lidt på Triumph. Så tog han en tur på vores demo Thruxton. Og det gav ham nogle søvnløse nætter. Til slut måtte det blive til en flot ny Thruxton. Her henter han den på en af de rigtig varme dage.Denne glade kunde havde set vi hade en rigtig fin Thunderbird til salg i kommmission for en af vores andre kunder. Han kom og kikkede på den og så var den solgt. Han ser ret tilfreds ud med købet. Tillykke.Andre har kørt en sæson på en sort Thruxton. Men nu sku det gå lidt hurtigere og så var valget oplagt. Det sku skiftes til den store Speed Triple med den stærke tre cylinder maskine på 1050 cc. Andre er modebevidst, så det blev en for tiden trendy hvide farve. Multo belissimo, som italienerne siger det. De var de første der malede sine Speed Triple hvide før fabrikken tog farven som en officiel option. Det ser i hvert fald godt ud med Andre og den hvide Speed Triple.Johnny hade læst om Sprint ST og dens fine touring egenskaber. Forskellige blade der roste den britiske resjemaskinen. Vi hade lige fået en Sprint ST i butikken i den sorte farve, når Johnny kom ind for at se på en. Den gør sig meget flot i sort og så var Johnny hurtig til at bestemme sig. Tillykke med den nye touring cykel.2007 juli:

Søren fik en gang en prøvetur på en Triumph Thruxton. Og det ku han ikke få ud af hovedet. Så nu blev han nødt at købe en så den ku nudes til hverdag. Han valgte også den frække gule racing farven. Den kan ikke overses når den parkeres et sted. Tillykke Søren.Efter Jørgen var inde og kikke på Speedmster, så kom konen og børnen for at chekke farvekombinationen sort-rød. Den blev godkendt. Alle så meget tilfredse ud. Desværre Fik vi ikke billed på Jørgens dejlige familje. Men vi håber alle kommer til at nyde nogle gode turer.Mikael kom ind og så en Speedmaster i den nye farven Mulberry Red, og så var han solgt. Det sku bare være den cykel. Mikael har være her i butiken og besøge den mange gange inden vi hade den synet, klargjort og indregsitreret med plader til ham. Men til slut så fik han den, og det var med glæde både for ham, men også for os at se en så glad kunde.Steen kom og så den sorte Bonneville i butikken. Han manglede nemlig en ting for at få helt orden på sit liv, nemlig en Britisk motorcykel. Helst en der starter hver morgen. Og nu er det hele vist på plads når den sorte Bonnevillen står hjemme i garaget. Der venter mange dejlige turer ude på vejene.Normalt viser vi kun solgte cykler, men her kommer en fra værkstedet. Rolig, det er ikke en ny -08 prototype. Det er John fra York i England som lige har fået bygget en chopper med en -07 Bonneville motor der er en paralell twin på 865 cc. Chopperen er i bedste low rider stil enligt alle kunstens regler plus hydraulik i forgaffelen til både affjedring og til at hæve og sænke cyklen over farthinder. John var på vej fra England til en udstlling i Sverige når han fik problem med koblingen. Så den fik vi ordnet for ham før han tog afsted igen. Sejt at selv køre den lange vej fra England til Sverige på sin nybyggede chopper.2007 juni:

Henrik kom og kikkede lidt. Så var beslutningen taget. En ny Thruxton i rød. Så sku vi bare have bestået køreprøven. Wow, hvor ser det godt ud med en klassisk caferacer og klassisk lædertøj.Jørgen kom ind i butikken og så Speed triple 1050. "En sådan skal jeg have." Han valgte en sort, og her er han så med den frække Speed Triple.Carsten har kørt Honda da han var yngre. Nu skal han cruise på en flot Triumph America. Og så har den Sissy Bar med bagagebærer til konen og lidt pakning.Klaus har en gammel Thunderbird. Den skal sælges nu for han har købt denne flotte Bonneville Black. Den har også blevet lidt speciel med det engelske flag i gråt på tanken. Meget diskret og flot på en gang.Jørgen har kørt Norton Commando. Men nu den er solgt. Og så har Jørgen købt en ny Triumph America at cruise på. Han prøvede at undgå billed, men vi fik ham alligevel. Vist gør de sig godt på billed bægge to, Jørgen og hans America.Nu har han endeligen blevet lykkelig ejer til denne flotte blå Tiger 1050. Vi snakkede sammen allerede i februar ved MC-udstillingen i Forum, og han bestilte den i april. Desværre var der lidt ventetid på den nye Tiger model. Ventetiden har været lang, men nu lykkedes det. Og ansigtet siger det hele.Rene var her og se på Speed Triple der har den berømte 3-cylinder motor på 1050 cc. Så skulle der handles, og det endte med en vild sort Speed Triple. Born to Perform som dom siger.Claus og hans kone havde set den sorte America på MC udstillingen. Så var den beslutning taget. Cyklen de hade set på udstillingen var allerede slogt. Men vi hade lige en magen til så det ikke blev alt for lang ventetid. Nu kan Claus og kone nyde nyde sommeren og cruise med British elagance.2007 maj:

Hans Peter havde undersøgt alt om den nye Sprint ST 1050. Så han og hans dejlige kone var ikke i tvivl. Det blev en flot ST i Sunset Red metallic farve med ABS og hårde tasker. Det bliver nogle rigtig gode langturer på denne cykel. Tillykke.Kresten faldt for den flotte Speedmaster i rød/sort. Nu bliver der noget at stresse af på.Kristian blev fuldstændig hooked da han så en Daytona 675 første gang. Det blev til en "må have". Den er bare sej og meget flot i den vilde røde farve. Den får han mange gode turer på.Ole's ganle Triumph har strejket lidt i år. Men nu kan den få hvile lidt. Ole har købt en flot blå Thruxton og en passende klassisk læderjakke. Ser har ikke glad ud?Kim hade set sig varm på en Speedmaster ved udstillingen i februar. Her hade han kikket og prøvesiddet den lave og rå custommodel. Efter lidt snak og overvejelser så var han til slut nødt at købe en sådan. Det blev en sort Speedmaster i "Night Train" looket. Cool.Mikkel har kørt en sæsong på en blå Thruxton. Men nu har han fået lyst til endu mere fart. Valget blev en grafitgrå 3-cylindrig Daytona 675. Den var i år vundet kallsesejr i den Europæsike supersport testen for andet år i træk. Så der sku være rigelig fart til Mikkel.Poul har haft en Norton Commando fra ny. Den har han deltagit med på vores turer. Nu skulle han have en anden cykel fra ny, denne gang en Bonneville T100 i rød/sort. Den blev hentet direkte fra arbejdet med arbejdstøjet på. I hans familie kører man kun britisk. Landrover, Rover, Norton og nu også Triumph.Tom og hans kone kører en gammel Bonneville, og nu skal de også have en ny Triumph. Det blev en sort Thruxton. Den er faktisk en gave fra Tom til Inge på mors dag. Megt flot gave, og vi hilser også og siger tillykke Inge.2007 april:

Ronny kunne ikke klare at hans kemmerat Brian havde købt en flot sort Speedmaster. Så han måtte skynde sig med at købe en også. Det blev også til en klassisk Triumph jakke. Så er de bægge klar til første aftentur.Nicolas var forbi og ville se på Bonneville. Han faldt for denne flotte blå metallic. Passer fint sammen med hans klassiske Triumph jakke i cordura, og den klassiske hjelm med briller. Tillykke med det hele.Når Michael fik prøvet Kristoffers gamle blå Speed Triple 955 på en af klubbens turer så var han helt solgt. Og når den nye Speed Triple 1050 modellen kom så sku sparegrisen slagtes og fars arm bøjes bagover. Til slut lykkedes det og han fik sin split nye og meget sorte Speed Triple. Han har også en helt ny Rossi-replica hjelm, så vi er ikke i tvivl at der er sport på programmet.Karsten faldt bare for den flotte America i rød/sølv metallic. Den rigtige Triumph jakken i 100% lækker læder sku også på.Kim og hans kone kom og så på Bonneville. Og så ville de have den med med det samme. Så hurtige er vi ikke med indregistrering og klargøring. De fik den ikke samme dag men alligevel efter nogen få dage. Så ku Kim hente sin nye cykel iført den nye flotte Triumph Rivton læderjakke.Så er der hjemmeservice. Jeg var ude hos Ole og Lone for at aflevere deres nye Bonneville T100. De har allerede en gammel fin Norton Commander, og jeg ku se nogen anden unævnlig cykel ude i haven. Den fine Norton får en pause nu hvor de skal køre turer på den nye Bonneville T100. Cyklen har fået race potter så den kan høres, centerben til bekvæm parkering, bagageholder, tasker til de dejlige turer, og Flyscreen for den frække snude.Poul har allerede flere motorcykler hjemme i garagen. Men han skulle også lige have verdens største med. Triumph Rocket III med 2,3 liter motor. 3 cylindre der hver stempel er på størrelse med stemplene i Dodge Viper V10. Poul valgte den flotte mørkerøde metallic og lidt ekstra kromdimser til pynt. Med den rigtig klassiske Triumph Retro jakke i cordura så såg ekipaget rigtig godt ud ved afgang fra butikken. Tillykke til Poul og mange gode turer.Peter skulle bare udleve sin livsdrøm at eje en Bonneville. Han fik syn på den sort Bonneville med sixty8 tankpynt i form af Union Jack flaget. Så sku der handles. Til at passe med den klassiske Triumph stil , så blev det også indkøbt den klassiske Triumph Retro jakke i 1,2 mm tyk læder over det hele. Ekipaget så meget flot ud da han hentede sin cykel.Bent Ole fra Bornholm har tidligere købt to stk Bonneville hos os. Nu skulle den ene udskiftes til en fræk sort Thruxton. Nu bliver det lidt mere fart på vejene i Bornholm.2007 marts:

Erik solgte sin blå Sprint RS 955 og valgte at opgradere til en sprit ny Sprint ST 1050 i mørkerød metallic og med ABS. Desuden er der hårte sidetasker til nogle dejlige lange touring turer. Tillykke til den flotte cykel og vi håber du får nogle gode oplevelser rundt om i Europa på dine lange turer. Det bliver helt sikkert en god sommer.John og Pia faldt for den sorte Bonneville Black. John henter den før Påske så nu kan de nyde Påskan på to hjul.Brian så Speedmasteren på MC messen i februar, og så var han solgt! Han tog lige sin kone med ned i butikken for at se på den sammen. De besluttede sig for en flot sort model. Det fik så også gang i hans kammerat Ronny så han har også bestilt en. Billeder kommer senere ved udlevering. Forløbig siger vi tillykke til Brian ved afhentningen af den sorte Speedmaster.Bjarne har kørt på Trimph Thunderbird i sine unge dage. Den gang Triumph lavedes i Meridien. Nu skal Bjarnes MC-tider genoplives på en ny slags Thunderbird, denne gang fra den nye Hinckley fabrikken. Bjarne har også to sønner der kører MC, og nu kan de komme ud og køre turer sammen.Lars var på udkig efter en cruiser cykel. Han kiggede bl.a. på Harly og forskellige japanere. Men da han såg en Triumph America så var har ikke i tvivl længere, beslutningen var taget! Han valgte en sølv America og købte også lidt eksta lir til den, bl.a. Race potter, takser og sissybar. Han var også smart nok til at forære en god hjelm, Shoei, til sit hoved. Lars såg ret tilfreds ud når han kom og hentede sin nye cruiser.Jesper henter sin nye frække Speed Four i Roulette Green. Når Jesper såg at Speed Four modellen var udgået så skyndte han sig at købe en af de sidste med god rabat fra fabrikken. Så blev der penge over til en masse ekstraudstyr. Vi kan lige nævne, belly pan, rad cowls, Rizoma spejle, carbon rear hugger. Rigtig Triumph tøj blev det også til, bl.a. støvler og jakke. Jesper viser også at han er en klog mand da han køber en af de bedste hjelme fra Arai. Tillykke med cyklen Jesper, og vi ses ude på vejene og til vores turer.Theis har kørt britisk i mange år, og har nu sat nogle af sine gamle MC'er til salg, BSA, Triumph, Matchless. Nu skal tiden bruges til en Bonneville af den nye slags. Stadig med den klassiske udseende, men med ny teknologi og sikker start hver mogen. Nu skal sommeren nydes med denne flotte Bonneville. Den tidligere ejer har fået tanken speciallakeret og det ser ret godt ud mener Theis.Anders kom sammen med sin søn og sin kone for at se på Triumph America. Han hade taget beslutningen allerede inden han kom. Cykeln skulle også have sissybar, lædertasker og cover. Nu kan han få nogle dejlige turer med konen. Anders har også nogle sønner der kører MC, så det kan også blive til nogle turer med god familje hygge.2007 februar:

Preben havde tidligere købt en Bonneville her i butikken. Men nu skal den opgraderes til en Scrambler model. Preben leger også med gamle MC'er og denne Scrambler passer fint i stilen med de gamle. Det er lidt Steve McQueen og "The Great Escape" eller "On Any Sunday" over den lækkre Scrambler. Tillykke Preben.
Update juni 2007: Preben har fået monteret alt off-road udstyr på cyklen. Kun Steve's nummerskilt mangler.John kørte Bonneville i halvfjerdserne, og nu skal han køre Triumph igen. Det bliver en sporty model. En Speed Four i racing-gul farve. En lille hidsigprop til cykel. Vi ses ude på vejene til sommer.Steen og Mona plejer at deltage til vores klubturer på deres fine røde Bonneville -68. Nu syntes Steen at han gerne ville udvide sin samling med en sprit ny Thruxton mens han stadig ku få en 2006 model til tilbudspris. Han valgte den flotte blå model. Det er sidste år hvor Thruxton har den ternede stribe over tank og sadel, og sølvfarvede skærme. Fra 2007 er fartstriben uden tern og skærmerne er indfarvede. Og de nye farver er kun sort eller rød. De frække blå og gule Thruxton laves ikke længere. Jeg synes Steen har gjort et godt valg. Han har også fået monteret orginale Race potter for at få den rigtige lyd og lidt mere krudt i gashåndtaget. Nu må vi se om Steen og Mona kommer på den blå eller på hver sin cykel til årets turer.Så sender vi to nye cykler op til Færøerne. Det er en hvid Speed Triple 1050 og en sort Speedmaster. De klargøres på verkstedet her i København. F.eks. så får ønsker ejeren til den hvide Speed Triple lidt lir i form af sortelokserede dimser plus race potter. Potterne får laddet ned et nyt program til cykelns computer og får på den måde mer luft. En modern "omdysning". Cyklerne får olje og prøvestartes før de sendes afsted til sine nye ejere på Færøerne. Vi genbruger Triumphs orginale kasser til transporten.2006 december:

Claus hade længe talt om en Daytona 675. Og lige før Jul ringer hans kone Susan og spørger om jeg kan levere en sådan til den 24/12 - selve Juleaften. Det en dejlig kone han har som leverer en af de bedste julegaver man kan få. Selvfølgelig skal vi klare det, og vi får lavet en gave-skilt "Til Claus fra Susan" og pyntet lidt med gavebånd. Så bliver den flotte røde 675'er pakket i kassevognen og kørt ud til Claus og Susan. Claus tabte godt nok mælet når døren til kassevognen åbnedes og gaven ku rulles ud foran huset. Vi syntes alle at det var en fin julegave. Velkommen til Triumph klubben Claus.2006 november:

Brian kom og kikkede på den sort-røde Speedmaster flere ganger. Og så blev der ellers bestillt udstyr, sissy bar, potte og frække spejle. En flot læderjakke er også bestillt. Speedmastern blev leveret hjem til Brian, og han har nået at tage en prøvetur før vinteren. Så er han i hvert fald klar til foråret.Ole har haft med engelske MC i mange år, og derefter kørt BMW sommer og vinter. Nu skal han have en ny Triumph og det blev en Daytona 955i. Flot gul med højtliggende race potte.2006 oktober:

Henning skifter sin Thunderbird ud til en blå Sprint RS. Han syntes der sku lidt mere sport og flere heste på hans turer. Her ses han med den nye Triumph læderjakke i matchende blå lige som cyklen. Der er også bestilt sports potter.Niels købte vores flotte gule Sprint RS 955 med race potte. Niles kører også en gammel Triumph. Og den er også trecylindret, nemlig en Trident. Den får nu lidt pause og den nye stærke Sprint RS kan bruges til de længere turer.Jakob har været her mange gange, og til slut så blev han bidt af en Speed Triple. Nu kunne han ikke holde sig længere. Det blev vores egen sorte Speed Triple med alt i udstyr: Race potter, flyscreen, bellypan, rearhugger, seatcrowl, spejle, bremsebeholder, fjernbetjent tyverialarm og en hel stribe sorte, anodiserede dele (Rad Cowls, Heel Guards, Axle Nut Covers og Heatshields til potterne). Han fik endda malet det sidste motorbeslag sort så hele motoren fremstår optimalt – kulsort og muskuløs! Tillykke med en fed cykel Jakob.2006 september:

Jess kom ind og snakkede Daytona 675. Han hade taget beslutningen. Han sku køre på vindercyklen fra årets "Master Bike" supersport test. Det er testen hvert forår hvor ti europæiske motorcykelblade mødes på en spansk bane og tester alle nye sportscykler. I år vandt Triumph Daytona 675. Jess sku have sin i den elegante grå metallic farve, og den sku plejes med lidt udstyr som en race potte og Jess selv sku have Triumph lædertøj. Tøjet var ikke kommet til cyklens aflevering og kan ikke ses på billedene.Ole har kørt BMW før, men nu skal det være Triumph Bonneville. Bonnien er blevet udstyret med Race Cans og Knee Pads. Cyklen klæder Ole rigtig meget.Claus kom med til butikken sammen med en kollega der sku hente sin Bonneville fra service. Her blev Claus noget interesseret i en Rocket III. Samme dag ringede han hjemmefra og snakkede lidt. Pludslig fik hans kone telefonen og siger "Han har fået lov". Det lyder som der er både kærlighed og plads til hinanden i den familje. Det må være dejligt derhjemme. Claus får sin cykel leveret mandag 11 september, samme dag som Bakken lukker og selvfølgelig skal han være med og lukke Bakken på sin nye Rocket III. Tillykke fra os alle.Henrik har fået tankcover med Union Jack på, plus mindre baglygte, pladeholder og spejle. Det blev en rigtig fed Thruxton.Peter har kommer her med sin gamle Bonneville. Den er nu blevet solgt. Så nu skulle det være en spritny Triumph Speed Four i roulette green. Nu skal peter med på vores ture.Kjeld har kørt BMW i mange år. Men nu er det tid til en Triumph America med alt udstyr, Touring Screen, Sissybar og Race potter. Ekstra lygter og Engine Bar er bestillt. Nej hvor ser det godt ud.2006 august:

Jørgen har lavet sig en gammel Triumph Tiger Cub, og nu skulle det være tid til en ny Triumph. Han faldt for en næsten ny Speedmaster og den har selvfølgelig race potter. Han kom ind og kikkede klokken 11.30 og så sku han bare hjem for at hente hjelmen. Halvanden time senere var han tilbage og ku køre sin Speedmaster hjem. Hurtig beslutning. Nu skal der køres ture.Michael får sin frække Speed Triple med stor 3-cylindret 1050cc motor. Han har bestilt alt i udstyr til den, og det har han også til sig selv. Arai hjelm og komplet Triumph lædertøj. Alt nåede ikke at komme hjem, så Michael kikker ind i næste uge og får det sidste udstyr på cyklen og ham selv.Ib henter sin flotte blå Thruxton med race potte. Nu kan hans japanske MC få lidt pause.Niss pakker en Speedmaster og en Bonneville til Færøerne plus en masse tilbehør. Nu får de et par flere Triumph cykler at køre på deroppe.Vi var lige ved at løbe tør for de populære Thruxton og andre Bonneville varianter. Men så kom der endeligen 13 nye cykler hjem til butikken. Der var både Thruxton, Scrambler og America modeller. Så har vi lidt at sælge igen.2006 juli:

Jannik var ikke i tvivl. Han kom velforberedt i butikken og ville ha en Thruxton med race potter og komplet Triumph tøj. Han sku bare overstå sin køreprøve. Det gjorde han så i tirsdags og hentede sin nye Thruxton samme dag. Flot klarat, og tillykke med din nye cykel.Så var det Dans tur at hente sin blå Thruxton et par dage efter at kammeraten Henri hade hentet sin. Dans Thruxton har også fået race potter, og Dan selv har fået en Triumph jakke. Nu kan de to kammerater få nogle fede ture sammen. Hyg jeg og pas på derudeClaus henter sin flotte bål Speedmaster med race potter. Nu skal han ud på vejene og cruise british style.Svend Erik har to sønner der kører MC og den ene har købt en Speedmaster hos os. Nu skal farmand også have en MC. Så han har lige taget kørerkortet, og så sku der vælges en Triumph. Det blev en flot Bonneville T100 med race potter og en flot Triumph jakke til. Nu kan drengene køre turer sammen.Hold da op hvor dejlig familje Bent og Birgit har. Hør bare her: En dag så kommer de bægge to ind i butikken og kigger lidt. De får syn på vores flotte Speedmaster med alt i udstyr. Efter få minutter siger Birgit "Den skal du have Bent. Så venter jeg med nyt bryggers." Man blir varm af så dejlige mennsker. Tillykke med jeres flotte Speedmaster. Håber i får mange dejlige turer.Henri kører på gamle engelske MC og en Indian. Nu skal han have noget til de lange turer. Det blev til en ny blå Thruxton med race potte. Henri tog også sin kammerat Dan med som også lige hade købt blå Thruxton med race can. Nu er de begge rustet til nogle gode ture sammen.Andre skulle bare have den sorte Thruxton. Selvfølgelig med race potter, og til sig selv den flotte Triumph jakke og en ny hjelm.Carsten er en værre en. Han købte en Speedmaster med alt udstyr i foråret. Efter en tur på Jyllandsringen kom der fart på ham. Så han vil have flere hestekræfter. Drømmen skal leves ud. Så han skifter sin røde Speedmaster ud med en sølvfarved Rocket III. Rocketen har fået race potter, og en sissy bar er bestilt til senere montering. På billedene ses Carsten ved afhentning af sin nye Rocket IIIThomas har sans for det rigtige, Landrover pickup i sort og Panther med sidevogn. Men nu skal vi have noget rigtig sjovt - Thruxton med race can. Flyscreen og sidetasker er bestilt til ferieturen.Ole er rigtig entusiast. MGB V8 og Panter Lima sportsvogn. Nu skulle det være en Bonneville med race potter.Lone har taget kørekort i november og var i butikken her i foråret og kiggede på en Bonneville. Så ringede hun til os for en uge siden og siger til HJ at hun ikke har købt MC endnu. Det ved jeg godt for den står her, svarede HJ. Men nu har hun købt en Bonneville. Lones planer er at køre til middelhavet til vinter og køre rundt der. Hennes sorte Bonneville har både race potter og bagagebærer til drømmeturen.2006 juni:

Mads var her og prøvekørte vores blå Speed Four. Han kunne lide den fordi vi måtte skynde os at få den indregistreret og gjort klar til ham. Og selvfølgelig sku han have den flotte Triumph Retro jakke i cordura.Esben henter sin Daytona 955 nummer to. Han var så uheldig at han fik stjålet den første. Han må ku lide cyklen eftersom han vælger at købe en magen til. Tillykke med din nye cykel Esben. Igen.Kimmy har allerede en stor samling af klassiske motorcykler. Nu skulle det være en ny. Det blev en sort Thruxton med race potter. Mon ikke den modellen bliver en klassiker en dag. Kimmy har også udstyret sig selv med ny flot jakke, Triumphs Retro jakke helt i læder med den kendetegnende tærnede flag over bryst og ryg. Jakken fås enten i cordura eller i læder. Kimmy valgte traditionel læder. Vi håber han får mange gode turer på sin nye Thruxton cafe racer.Så har vi solgt den første Triumph Scrambler. Det er Steen der er Københavns første Steve McQueen kopi. Steens nye Scrambler har næsten blevet helt ombygget med alt i chrome og tilbehør. På billedene kan f.eks. ses gitter på forlygten, beskytelsesplade under motorn, singe seat med bagagebærer, og selvfølgelig trafik-sikre (larmende) racing potter. Cyklen er bare rigtig fed. Steen har selvfølgelig tidstypisk open face hjelm og briller. Det er ikke kun lidt han ligner Steve McQueen når han tager afsted på cyklen.Carl kom ind i butikken en eftermiddag, kikkede rundt og så den sorte Thruxton. Vi snakkede en del om cyklen. Næste morgen klokken 8 stod han der igen. Jeg spurgte ham om han hade sovet noget i nat. Han svarede at han kom først i seng klokken halv tre om natten, han hade nemlig støvsuget internettet far alt om Thruxton. Den sku han bare købe syntes han. Desværre hade Carl ikke kørekort til MC så han gik først igang med det. Hans nye Thruxton blev udstyret med Race Can og Alarm. Carl selv fik alt i Triumph tøj og den flotteste hjelm fra Arai med både engelsk og ternet flag. Tillykke fra os til Carl.Mogens og Gitte henter deres blå Thruxton: Den har selvfølgelig fået race can (trafik-sikker larmepotte). Vi ku ikke finde en passende jakke, men ny hjelm og triumph handsker fandt vi til ham. Vi håber hele familjen får glæde at cykeln.Bo fra Roskilde er en genganger. Han købte en sort Bonneville sidste år kun til at køre rundt og hygge med. Men til maj i år meldte han sig til SMC køreteknisk kursus på Knutstorp i Sverige. Her blev han lige så vild som alle andre der har deltaget. Han ku ikke få hænderne ned. I en hel måned har han plaget sin kone med fortællinger fra Knutstorp. Og hans arbejdskamrater er også godt trætte af ham. Så begyndte han pludslig at snakke om en større cykel med mere power. OK, det må blive en af modellerne med den store 955 trecylinder motor. De bedste tilbud er slutsolgt sidste år. Men... Hyundai mekanikeren Glenn der hade købt en blå Sprint RS ville gerne bytte sin RS til en MC af den gamle skole. Ok, Bos Bonneville -04 blev byttet ind hos Hans-Jørgen til Glenns Sprint RS -04.
Update: Et par timer efter afhentning fredag Sankt Hans aften ringer han til butikken og siger han er helt vild med den nye cykel. Og nu skal han ud at køre videre hele aftenen. Det bliver nok godt for konen at få lidt fred. Bo er en af klubbens mest aktive og glade deltagere. Vi ser frem til at se ham til næste klubtur på torsdag. Skal blive sjovt at høre hvad han mener om sin nye cykel.Kai skal endelig hente sin sølvfravede Bonneville America. Det tog lidt længere tid end vi regnede med. Det var noget med en køreprøve der sku laves om. Nu er kortet i hus, og vi siger tillykke. Cykeln har fået monteret tasker, larmepotter og fly screen. Kai selv har fået den flotte sorte læderjakke og ny hjelm.Leif henter sin hvide Speed Triple 1050 med race can for den rigtige lyd og lidt flere hæstekræfter. Leif henter sin nye cykel på torsdag og kører direkte ned til Assen i Holland for at se på Moto GP verdensmesterskab med Rossi og alle topstjerner. Leif har selv tilknytning til road racing da han er pit-hjælper i den Nordiske 6-timers Endurance racing serien ERF. Teamet er det danske Hyperpro Team #49 der kører med en split ny CBR 1000RR. En af vores konkurrenter på banen. Men også meget hjælpsomme når man lige mangler at låne nogen dims i piten.Vi pakker ind tre cykler der skal afsted til Færøerne. Det er en Rocket III, en Daytona 955i og en Speed Four. Det er gang i vores forhandler på Færøerne på den lille ø. Det må være rigtige mc-entusiaster med en sæson der er kortere end vores. Vi ønsker dem rigtig meget hygge på de lækkre maskiner.Francesco og Marianne henter deres flotte Speed Triple 1050 i modehvid designed i italien. Cykeln har fået flyscreen, Francesco har fået Triumph jakke og bægge har fået nye hjelme. Vi ønsker dem meget hygge ude på sommervejene.Tilfældigvis fanger vi tre stykken Speed Triple 1050 i årets tre farver samtidig på parkeringen foran butikken. Den gule og hvide er kundecykler og den sorte er HJ's democykel. Folt med alle tre på række, ikke?Matt er englænder og har boet i USA hvor han havde en Speed Triple 2003. Det kunne han ikke glemme helt her i Danmark. Her kørte han på en cykel af orientalsk oprindelse og det passer ju ikke til en britte. Så han ville genopleve suset af en ægte britisk Speed Triple. Denne gang den nye modellen. Se lige her, Matts nye Speed Triple 2006 med flyscreen, belly pan og seat cowl i farven Scorced Yellow. Wow, siger vi. Og velkomme tilbage til de britiske motorcykler.Teddy har kørt brittisk i mange år, nemlig Norton. Hans søn Kennethkøbte sidste år en Spped Four. Nu er det fars tur. Det blev til en Daytona 955i i sort og med Race Can. Nu får Nortonen lov at hvile lidt.Richardt får den flotte Bonneville T100 i opal white and tangerine orange og med race can potter monterede. Richardt har kørt Harley da han boede i USA. Velkommen i Triumph World.2006 maj:

Morten har haft så travlt de sidste to uger at han ikke har haft tid til at hente sin nye Bonneville Black. Det er den med sort motor. Vi har også malet tanken om i det kendte Kordovsky design med rød forneden og sort foroven. Morten er sikker på at have en rimelig unik Bonneville. Den har også fået race potter, og Morten selv har den klassiske Triumph jakken. Vi håber at han nu får god tid at nyde sin nye Bonneville.Her ser vi Flemming med sin blå Bonneville med tasker. Vi glemte at tage billede af Flemming ved levering af cyklen, men så tog vi ham ved 800 km service. Tillykke med din fine cykel Flemming.Den 17 maj bestod Henrik køreprøven og kunne hente sin nye Rocket III. Den er sort og med race udstødning. Henriks mester, Bo fra COMO Varemteknik, gav ham fri i dag så han kan køre hele dagen. Ser han ikke bare glad ud? Men der er en solstrålehistorie mere. Henrik har fundet lykken i dobbelt bemærkelse, han har nemilg fundet Maria som snart bliver hans kone. Når Henrik fik sin Rocket III så fik Maria også en Hyundai Elantra, så nu er hele famljen godt kørende. Stort tillykke til Henrik og Maria fra hele Triumph Copenhagen og RAT køreklubben.Her er det den hurtigste model der afhentes, en sort Daytona 955i med race can. Nogle siger at den kun overgås af den gule 955i, men vi tror nok at den sorte er lige så hurtig som en gul. John har også en gammel klassisk Triumph, og nu er der en moderne Triumph til at runde af samlingen. John har flyttet fra Jylland til København, og med sin nye 955i kan han hurtigt komme hjem til Jylland på familiebesøg.Keld skal have sin nye blå Thruxton. Cyklen har fået en race can og Keld har fået en flot Triumph jakke. Takket vare Frank og vennerne er han blevet hjulpet på rette spor. Nu er han fuld medlem i Triumph-familien. Vi ser frem til næste torsdagstur og Kelds deltagelse på den nye Thruxton.Morten får den flotte Speedmaster i sort og gul med sportspotter der larmer lidt mere. Er det mon Jens der har lokket ham? Det er ju trafiksikkert når andre kan høre at der kommer en motorcykel.Peter henter den flotte America i sølv med sissybar og tasker til langturer. Nu får den gamle Triumph pause. Men siger din nye America for lidt Peter?Den første maj kommer Søren og henter sin nye Speed Triple 1050cc. Den er i dyb sort farve, og har fået flyscreen, Rizoma bremsevæskebeholder i guld, dæksel til bagfælgens centermøtrik, og alarm. Søren ser ret så tilfreds ud når han henter cyklen, og hvem vil ikke være det?2006 april:

Carsten kommer ind og henter sin nye Speed Triple 1050 med race can og Rizoma spejle og bremsevæskebeholder. Carsten selv har fået en fræk hjelm, men jakken ver desværre i restordre så den må han få senere.I Påsken var det endelig blevet godt vejr så Henrik kunne hente sin nye flotte sort-gule Speemaster med alt udstyr som f.ex. tasker, sissybar og vindskærm. Det var stor hellidag og kun mig (HJ) og Karl i butikken.
Midt i det hele mens jeg sad og snakkede med Henrik og hans kone så kommer der en hætteklædt representant fra byens etniske indslag med en stor brødkniv og råber "åbn kasse mand eller jeg stikker". Jeg griner helt vildt. Hvor tumpet kan man være. Vi har da ingen kontanter. Hvor mange kommer og køber bil eller motorcykel med kontanter??? Mens jeg grinede så sagde Henrik "HJ det er alhvor". Karl kom ind med et paraply og begynte at stikke til vores hætteklædte gæst. Hætteidioten og Karl endte i bilforretningen og mens Karl fægtede med sit Mary Popping våben så fik jeg fat i en lidt for stor og besværlig jernstang. Jeg fik alligevel tildelt ham et slag og så lykkedes det for han til slut at stikke brødkniven i min venstre arm/skulder. Karl fik også et rift før hættegutten lykkedes finde udgangen og stak af. Vi tilbrgte så resten af dagen på skadestuen og hos politiet. De syntes det var synd at jeg ikke ramte lidt bedre med jernstangen mod knivmanden. Tak til Bispebjerg og Bellahøj for god behandling.

Jeg prøver altid at give en oplevelse ved udlevering af en ny cykel. Denne gang fik Henrik dog en oplevelse lidt større end planlagt. Det sker nok kun en eller to ganger per år at vi kun er to mand i forretningen. Vores unge sælger og personale ærger sig at de gik glip af underholdingen. Til næste gang er vi bedre forberedt med basebolltræ og andre småting, og vil lade de unge håndtere eventuelle hætteklædte gæster.Mikkel henter sin blå Thruxton med racepotter. Mikkel har desuden købet den nye seje Triumph Romerojakke i naturfarvet læder og rigtiog 60'er design. Det er slet ingen tvivl om smag og stil når Mikkel ankommer til et eller andet cafe for en lille pause.Søren har købt sig et stykke livskvalitet. En flot sort Thruxton. Det ser rigtig godt ud. Det lyder også ret godt med de race potter fra Triumph han har fået monteret.Thomas henter den flotte Thruxton i sort. Med race potter. Han har også bestilt andet Triumph tank emblem, men det kommer lidt senere.Jens henter sin Bonneville Black med race potter, kneepads og tasker. Dejligt at se så glade mensker.Henriks frække Thruxton har fået race potter og andre spejle. Han selv har fået det rigtige Triumph dress. Nu ser han dobbelt cool ud, og så kan han også give svigerfar baghjul på den fine Thruxton.Brødrene Martin og Brian får deres fælles Speedmaster helt i sort lige som et "midnight train". Den har fået sportspotter, flyscreen og en custom sadel. Nu håber vi ikke de vil komme op og slås om hvems tur det er at køre. Vi vil ikke være med til at splitte et godt familje sammenhold.Thomas opfylder sin drøm. Bonneville Black med race potter. Den er bare sej i sin dybe sorte farve over det hele. It's never to late! Tillykke Thomas.Hedi og Bruno henter hver deres Speedmaster. Heidi den sorte midnight train, og Bruno den frække gule. Det kalder vi en rigtig motrcykel familje! Sønnen glæder sig også. Mon ikke han kan regne med nogle turer bagpå, og mon ikke hans klassekammerater bliver vildt imponerede når de hører at både fra og mor kører seje motorcykler.Henrik får sin sorte Bonneville. Til med motorn er sort. Det ser helt rigtig ud. Den vil han få mange dejlige ture på. Tillykke Henrik.Carsten får sin blå Bonneville America. Han har venter hele vinteren på at hente sin nye cykel og komme ud at køre. Endeligen er det dags.Michael henter den frække gule Thruxton. Den har fået race potter... og hvilken lyd den laver! Michaels BSA får sig en velfortjent pause, mens Michael skal drøne rundt på det gule lyn her til sommer.Ole kommer og henter sin nye flotte grønne Bonneville America. Den har fået potter og lækkre læder sadeltasker. Den køres hjem i kassevogn da den ikke skal have regn på sig. Vi stoler på at Ole tager godt hånd om den nye cykel og vil nyde de i sommer.Erik henter sin blå Speedmaster 900. Erik startede med en Speedmaster 790 men solgte den til sin kammerat som kunde komme igang lidt billigere. Mens Erik Kunde opgradere 100 kubik mere med tilhørende mere moment. Man må sige Erik kan lide modellen da opgraderingen holdt sin til den samme model. Den nye blå har fået sportspotter og flyscreen. Dog kan man ikke se det hele ordentlig da vores fotograf hade en dårlig dag, med overeksponering.Preben henter sin nye og temlig customiserede Thruxton. Preben har sent alle dele til maleren og fået to-toners lak. Sidedækslen har fået lufthuller med gitter. Gaffeln er blevet sølv og fået gummimanchetter. Bagskærm er fjernet. Blinker er fjernet. Bakspejlene er erstattede med nogle små ved styrenden. Han venter på nogle nye udstødningsrør der starter fra cylinderhovedet og gar bagud-nedad i 45 vinkel og udenpå krumtaphuset. Og der planlægges sikkert andre tiltag for at få en helt unik cafe racer lige som i 60'erne. Preben er en af vores danske landsmænd der er flyttet til Sverige hvor der er tilladt med meget customisering langt fra orginal. I den svenske syn passerer mange ting der med sikkerhed ville resultere i akut hjærneblødning hos en dansk synsmand. Derfor kan Preben tillade sig at gå helt amok med sin ombygning. Han kan være helt sikker på at han ikke vil møde en cykel magen til hans egen når han kører sig en tur. For at fuldende 60'er stilen så har han en naturfarved Triumph læderjakke og en orginal Davida jethjelm som er både godkent og yder god beskyttelse ved eventuel styrt.Jørgen har købt en Bonneville i den meget engelske farve British Racing Green, nogle gange kaldt for Aston Green. Hur man end vrider og vender på det så er det en meget traditionsrig og meget flot farve. Jørgen har fået monteret sportspotter, flyscreen, og lavere styr. Hans gamle Ariel motorcykel kan vile sig mesn Jørgen suser runt på sin nye Bonneville til sommer.Esben kommer ind og henter sin Daytona 955i superbike. Den er helt i sort og ser ret godt ud på den hurtige måde. Esben har lovet sin bankrådgiver Charlotte en tur bagpå. Det er godt med gode bankforbindelser. Også på fritiden. :-)Ole kommer og henter sin røde Speed Triple 955 med race potte, bellypan og paint kit med ternede flag. Hvor er den bare fed. Nu mener Ole at hans vinterdepression er over.Peter henter sin nye Bonneville Black. Han ser ret så glad ud, og mener selv at livet er godt.Kenn henter sin nye og meget sorte Speedmaster. Den er blevet customiseret med sportspotter, flyscreen, og bellypan. Kenn har også fået alt i Triumph tøj. Desværre måtte jeg (HJ) lade min jakke da vi ikke hade fået hans sorte læderjakke fra England. Vi håber at den kommer en af de næste dagene. Ken ser alligevel rigtig tilfreds ud, og det kan man forstå med en sådan flot cykel.Wilhelm har solgt sin Royal Einfield og købt denne Bonneville T100 i den meget klassiske farvekombination hvid og tangerine orange. Han ser ren fornøjd ud, ikke?Her ser vi Finn. Han købte sin Bonneville T100 sidste år. Men da fik vi ikke nogen billed af ham. Når han besøgte os denne dag så passede vi på at skyde et par billeder. Desværre var HJ lidt sløv med kameraet (tag dig sammen HJ !!) så billedene blev ikke blev særlig gode. Men det gør ikke noget fordi Finn er en af de flittige deltagere i vores klubturer, og der finder man mange gode billeder på Finn og hans kone. Vi ser ham så tit at han næsten har blevet en del af familjen, og på en af vores turer en dejlig sommerdag sidste år så inviterede han alle deltagere hjem til kaffe, boller og lagkage. Vi har bare nogle rigtig hyggelige turer og Finn bidrager godt til stemmningen i klubben.Den anden april kommer Kian for at hente sin sorte Thruxton med sportspotter. Han har en gammal klassisk motorcykel der kan vile sig lidt når Kian skal ud at nyde sin nye Thruxton.2006 marts:

Sidste marts tager HJ hjem til Carsten for at aflevere den flotte Speedmaster. Carsten er igang med at bygge garage til sin nye cykel. Speedmastern har fået en del udstyr, sportspotter, sadel og sissybar som sikkerhed for passagerer. Han har også købt styrthjelm til sine to små piger. Carsten har fået lækkert lædertøj med Triumph logo over det hele. Han siger at sommerturen kommer at gå til Nordjylland.I vinter kom Dennis ind i butikken og sagde at han hade lovet sig selv at købe en Rocket III før han blev 50. Da han hade fødselsdag i december så skyndede han sig at købe den sorte Rocket der stod i butikken. Men den sku ikke indregistreres og hentes før til foråret. Denne torsdag, samme dag som Bakkeåbningen, så kom Dennis ind for at hente sin nye Rocket III. Alle vennerne hade givet ham gavekort til butikken så der blev også hentet forskellige Triumph dimser i løbet af vinteren. Selve dagen når Dennis henter sin Rocket så er han bare så gennemørt i sort lædertøj i gammel stil. Se bare på hans handsker med den kæmpestore krave. Samme stil som postbuden og de militære motorcykelkurerer hade i 50'erne i Sverige. Nok også i Danmark. Stilen hos Dennis er bare så gennemført at selveste Schwarzenegger ville være tilfreds.Per siger at han opfylder en drøm når han henter den meget klassiske Bonneville T100 i hvid og tangerine orange farvekombination og masser af krom på motorn. Cyklen er blevet udstyret med sportspotter for den gammeldags lyd, tasker til turene, og flyscreen til at fange fluer med. Per har også købt den klassiske Triumph-jakken med det ternede flag i en stribe over bryst og ryg. Han ser ret så glad ud og det mente han selv at han var.Emil henter sin nye sorte Thruxton med sportspotter. Emil er også blevet ekstraudstyret med nyt Triumph motorcykeltøj, bukser, jakke, sko og handsker. Emil er også en af de smarte unge fyre der kører med rygbeskytter. Lige så god ide som at køre med hjelm. Han var ret glad då han hentede sin nye fine Thruxton. Efter han var kørt og der var gået lidt tid så kom han tilbage med smil fra øre til øre for at få justeret lidt på cyklen. Han var bare helt vildt glad for sin nye cykel. Det er et dejligt job man har når man er Triumph forhandler en sådan dag. Det er en fornøjelse at se så glade mensker.Midt i marts er der stadig koldt, men tørt og solrigt. Godt nok til at Tina vil hente sin nye flotte mørkegrønne Bonneville America. Den har en rigtg flot dyb britisk grøn farve. Tinas mand Allan har en Triumph Speed Triple, og ny syntes Tina at hun også vil nyde sommeren på to hjul. Det bliver nogle gode familjeturer kan vi gætte. Tillykke til Tina med hendes nye Triumph.Det er starten af marts, og der er sne og kulde i Danmark. Herbert har købt en flot ny Bonneville T100, og får den leveret midt i en snestorm. Den skal ind og stå i varmen og vente sammen med ejeren på sommeren. T100 er gjort klar til lange turen bl.a. med takeholdere. Nu kan Herberts gamle fine Velocette, BSA og Ariel vile sig lidt, mens Herbert bruger sin nye Bonneville T100 til turerne i sommer.Der er en gut på Færøerne der starter en lille Triumph-butik. Nemmeste måden er at får sine cykler fra Danmark. Derfor pakker vi ned de to første cykler der skal afsted til Færøerne. Den grønne der er halvt indpakked er en Speed Four, og den anden en Daytona er allerede fuldt indpakked og spændt fast i en trækasse og klar til at blive sendt afsted.2006 februar:

Nu får Peters gamle Triumph lov at hvile lidt. For nu har Peter købt en ny Triumph. Han ku ikke stå for den gule Thruxton 900, så han passede på at købe en af de sidste 2005 modeller vi har fået fra fabrikken til en vildt lav pris. Når den ku fås til 140.000 i stedet for 169.000 så slog Peter til og sikkrede sig en af de sidste. Så er der penge over til andre ting. Her ser vi Peter med en glad familje når de kommer og henter sin nye Triumph. Jeg (KM) synes den er super sej i den gule farve. Den skal nok synes og få opmærksomhed når Peter er ude og køre eller tager pause ved iskiosken til sommer.Ole får sin nye Bonneville Thruxton leveret til døren. Til sommeren skal han have sin drøm opfyldt, en ferietur ned gennem Tyskland. Det bliver helt sikker en skøn tur gennem landskabet på den dejlige Thruxton cykel. Vi ønsker en god tur og håber at ole medbringer nogle billeder hjem fra turen så vi kan se hvad han har oplevet sammen med sin Thruxton cykel.2006 januar:

Der er nogle som har købt MC til levering i marts/april. Men der er også nogle der vil have sin nye MC leveret hurtigst mulig, Jørgen er en af dem der vil have sin MC hurtigst mulig. Han har købet den kæmpestore Rocket III som med sine 2300cc er verdens største MC. Jørgen har være Sjællandsk mester i motocross men aldrig haft kørekort til gade. Han er ved at tage sit kørekort og bliver drillet for at han ikke setter fødderne ned ved lyskryds. Når han så har papir på at han kender færdselsreglerne så skal han ud og drøne i foråret med sin Rocket III og de dejlige race potter. Imens så har han stillet sin nye baby ind på sit kontor hvor de kan kigge på hinanden hele vinteren.2005 december:

November-December har været travle måneder. Der er mange der har købt en ny Triumph på grund af vores specielle tilbud priser vi har fået fra fabriken på årets sidste motorcykler. Men de fleste der køber en ny cykel vælger at få den leveret til foråret. Derfor mangler vi billeder på de glade ejere.

Men Jan kunne ikke vente. Han ville have sin drøm hjem hurtigst mulig. Da det er salt på vejene og Jan såg ked ud af det så tog vi en kassevogn og legede hjemmeservice. Efter syn og indregistrering blev den nye Bonneville America leveret direkte hjem til Jan. På andet billede ser vi Jans far der har kørt BSA når han var ung. Jan har nu en helt ny Triumph og til foråret får han nyt kørekort. Velkommen til "The Triumph Family" siger vi alle.Her er en anden entusiast der ikke kan vente med at få udleveret sin nye Triumph. Det er Jens der har købt en ny Thruxton. Mon han vil stille den hjemme i stuen over vinteren? Og han har valgt den i den meget frække gule racingfarve. Godt gået. Cyklen har også fået Triumph racing potter så den kan trække vejret frit. Jens har også en af de gamle Triumph cykler stående. Det bliver en rigtig god Triumph jul i år kan vi tænke os.2005 oktober:

John henter sin nye Speed Four. Vi har malet den sort efter Johns ønske. Selvfølgelig har den fået Race Can sportspotte monteret. Så nu kan han fyre den af med den rigtige lyd. Efter den er kørt til selvfølgelig. :-)2005 september:

Sidst i september kommer Lars for at hente sin nye Bonneville America. Den skal afløse hans gamle Harly. I gamle dage var det Harly der afløste hans Triumph. Nu er Lars tilbage i folden igen.Det er helt forfærdeligt med den ligestilling. Bent Ole fra Bornholm kunne ikke have sin nye grønne Bonneville (Juli 2005) i fred for sin kone. Så han blev nødt til at købe en mere til henne. Denne gang i flot blå farve. Det synes vi alle er rigtig godt med flere piger der kører motorcykel. Og hvis de kører Triumph så er det ekstra godt. Vi håber de bægge to får rigtig mange gode turer på sine Bonneville cykler.Keld henter sin Roulette Green Speed Triple 2004. Den sidste af de nye. (Kun en brugt tilbage.) Kelds Triple har selvfølgelig fået Race Can og en alu bremsebeholder fra Rizoma. Keld har også fået en Triumph jakke.Kurt kommer med datter for at hente sin Sprint RS. Kurt kunne ikke holde ud at se på sin kammerat Allan's nye Speed Triple så han måtte have sin en grøn Sprint RS. Tilmed før han har bestået køreprøven. Derfor måtte Allan køre den hjem for Kurt. Kurt har selvfølgelig også fået et sæt Trioumph læder tøj: Retro Leather Jacket, Leather New Sport Jeans, og støvler. Kurt ser ret glad ud.Hans-Jørgen har for meget arbejde og når ikke køre på sin dejlige gamle Daytona 1998. Derfor har han sat den til salg. Her er hans beretning: "Steen har lokket mig til at sælge min guldklump. Med vemod og tårer får han nøglen. Men jeg ved Steen vil passe godt på den. Se hvor glad han ser ud. Han har fået en fin Daytona."2005 august:

Louis hade en af de nye Bonneville cykler. Men han kom i butiken flere gange for at beundre den ypperste af dem alle, nemlig Truxton 900. Her ku han se og røre dem i sort, blå og knald gul. Til slut syntes han at den gule såg alt for godt ud og begyndte at snakke om køb. Onsdag blev beslutningen taget og så kunne det ikke gå stærkt nok. Så vi måtte skynde os at gøre den klar til fredag. Sportspotterne er bestilt og bliver leveret senere. Se ham lige - That's style. Hvor er vi dog misundelige. Vi håber han får mange gode kilometer på den ultimative cafe racer i den ultimative knald gule farve.Henrik har en Bonneville fra 1971. Nu vil han prøve at eje en af den ny også. Han beslutede sig for en sort 2004 til den gode pris. Henrik og hans meget søde kone fik også nye Triumph jakker. Så ser det helt rigtig ud når de kører en tur.De to venner Frank og Klaus har købt hver sin sorte Speedmaster. Her er det Frank der henter sin cykel. Den har fået sportspotter på. Og Frank holder selv stilen med en lækker Davida-hjelm.Lidt efter kommer Klaus med kone (Det håber vi da, he he.) for at hente Klaus nye Speedmaster. Sportspotterne er ikke kommet endnu, men dem får han næste uge. Det bliver to seje gutter at se på når de kommer ud at køre.Hans "Luske" har kørt engelske motorcykler i mange år. Også flere forskellige Triumphs. Nu syntes Luske at han ville prøve en fabriksny cykel. Dog fra den gamle skole med en paralelltwin motor med den rigtige lyd. Gad vide om han kommer savne oljespild og roderi med skruer langs landevejen. Vi håber han vil nyde sin nye Bonneville.Claus bytter sin Bonneville 2004 til en Sprint RS 2004 i Aston Green. Han synes han godt kan tåle lidt mere kræfter i optrækket og mere sus i svingene. Den nye RS klæder ham godt og han er godt tilfreds når han tager afsted.2005 juli:

Max har været i butiken mange gange og se på sin drøm, den gule Daytona 955 med 147 hk. Med Triumphs Race Can og opdatered indsprøjtning så har den 157 hk. Efter mange turer så faldt endeliget alt på plads med forsikring. Foruden Race Can så har den fået rear hugger og alarm. Det var dejligt at se så glad en dreng da han kørte og han så sigtig fræk ud på det gule lyn. Nu må vi håbe at han kører til cyklen stille og rolig enligt bogen, så han selv også får chansen at lære kende dyret godt.Sidst i juli kommer Henrik og Sussi for at hente sin nye Sprint RS i Aston Green. De har fået hele udstyret i Triumph tøj. Og det ser godt ud. De siger at de ikke hade sovet hele natten før afhentning af deres nye Triumph. De hade i hvert fald et stort smil på når de kørte afsted med den nye RS.21 juli kommer Jørgen for at hente sin nye Bonneville Black. Han har i mange år kørt gamle engelske motorcykler men vil nu prøve at have en fabriksny. Bonnien har fået omrejningstæller, sportspotter, alarm, grabrail og centralstød. Vi håber han ikke vil savne oljespild på den nye cyklen.Ole med sin sorte Bonneville. Den har tankemblemer, cafe racer styr, og grabrail. Cyklen er købt i foråret, men Ole har først fået sit kørekort nu. Og han er helt vild. Hvem vil ikke være det?Rikke fra Bornholm kommer og henter sin nye blå Bonneville. Potterne var desværre i restordre så dem må hun få på senere. En flot Triumph jakke får hun med en gang, og efter lidt instruks er det dags for hjemmeturen.Bent-Ole fra Bornholm (og ven med Rikke) har købt en grøn Bonneville. Cyklen har fået Triumphs Race potter. Rimeligt seje. Cyklen skal sendes med fragtmand.Henning henter sin sorte Bonneville America cruiser med sissybar, sadeltasker og omdrejningstæller. Han har tidligere haft en megt flot Bonneville chopper i bedste easy rider stil. Men han siger han er træt af alt skruende og værkstedsbesøg, og han vil ud og køre lidt mere. Derfor skifter han den gamle chopper ud for en ny sort cruiser. Vi håber han får mange gode kilometer på sin nye cykel.Den første ugen i juli er der flere der henter sin nye Triumph motorcykel. Den første er Bernhard der henter sin sorte Bonneville selvfølgelig med Triumphs sportspotter.2005 juni:

Verdenspremiere på en ny Triumph! Sidste ugen i Juni kommer Per for at hente sin nye Bonneville. Men hvilken Bonneville. Han vovede pelsen og bestilte Kordovsky-designed Bonneville-tank. Det er en sort Bonneville der har fået lakkered nederdelen i Triumphs flotte mørkerøde metallic og håndmalet en guldkant. Ligesom i gamle dage, men med frisk design. Per blev ret tilfreds med resultatet og at han vovede pelsen. Kig på billeder og døm selv hvad du synes.Henrik kommer helt fra Jylland for en god forretning. Han køber TriumphCitys sorte Speed Triple 2004 demonstrations-cykel. Den er med Race Can, Belly Pan, Kølerafdækning, Rizoma spejle og bremsvætskebeholder. Henrik har Triumph jakke, bukser og tanktaske. Han ikke helt utilfreds ud når han tager afsted hjemad.Våres mekaniker Jan Skovby har lige købt den sidste Speed Four i den vilde Tangerine Orange farven. Efter lidt forhandling derhjemme så gav Shiela sin velsignelse. Her tager de begge to på den første fællestur.Nikolai henter sin drøm som han siger. Den er en sort Bonneville. Nikolai vil være helt tidsenlig så han har købet en nyproduceret Davida-hjelm i sølv. Så passer det hele sammen. Han var bare så glad når han hentede sin cykel så man glemmer helt at han har betalt for den. Han ku bare ikke holde op med at smile. Dejligt. Da han var meget uvan ved cykel og Københavnertrafik så fik han den kørt hjem af en ven. Næste dag på aftenen ringede han til Hans-Jørgen og fortalte at han hade kørt hele aftenen, og det var så godt og han var helt vild. Hans-Jørgen siger at det for ham er en drøm der gået i opfyldelse at arbejde med engelske motorcykler, men at kunderne er så glade at det er endnu bedre end selve arbejdet.Jan var den første der købte en motorcykel hos Triumph City. Søndagen 22 august 2004 lige i åbningsweekenden. Vi fik ikke en billed den gang. Men nu fik vi et hurtig billed, når cyklen alligevel var til service. Den har også fået monteret lidt udstyr i form af omdrejningstæller og sportspotter.David, Ninas søn, hade for nogen måned siden prøvekørt mors røde Bonneville. Han blev helt vild med den klassiske cykel. Så til den grad at far var nødt til at moderere sønens fart ved prøveturen. Siden da blev der drejet og vendt hvordan David ku finansere en cykel magen til. Fredag 10 juni var det så dags for David at hente sin egen Bonneville. Men i sort. Håber han tager det stille og rolig den første tid. Billedene viser når David beundrer cyklen før der tages MC-tøj på for hjemfærd.
Lige en update 16/6: David kommer kørende på sin Bonneville på en landevej. Pludslig kommer der to motorcykler op på hver sin side af ham. De kigger og laver signaler med hænderne. Hvad hulen forgår det her, tenker David. Ved næste kryds stopper de lige ved siden af ham og løfter sine visir. Så smiler de og spørger hvor gammel cyklen er. Øh, en uge siger David. Nå laver de dem endnu,.. og så starter snakken. Ja David, sådan er det at have MC. Ved et andet tidspunkt når han sidder udenfor sit stamcafe for en kaffe, så får han simpelthen så mange henvendelser og spørgsmål. Ja, David, sådan er det med en dejlig klassik motorcykel. Man får mange nye kontakter og måske lige frem venner. Det er ikke kun det at køre. Det er mere oplevelser.Sidst i uge 23 får Steen og Marian deres nye blå Sprint RS 2004. Jeg kan ikke se Marian på billed. Fotografen må ha været doven den dag. Men jeg er sikker både Steen og Marian vil nyde den nye lækkre cykel.En godt solig dag midt i ugen kommer Klaus for at hente sit nye grønne dyr. Det er en Speed Triple og den har fået Triumphs egen Race potte, og lidt lir i form af Rizoma spejl og bremsvæskebeholder.Fredag 3 Juni når Hans-Jørgen, Karl og Nina skal til Mosten så står Carstens nye Speedmaster nysynet, indregistrered og klar til afhentning. Jan og Shila klarer hele butikken denne fredag og får fornøjelsen at udlevere den sorte Speedmaster til Carsten. Carsten har også fået alt i Triumphtøj, og her ses han med Retro Paddock Jacket. Han ser fornøjd ud når han henter cyklen. Det sjove er at når Hans-Jørgen sidder i butiken mandagen efter, så ringer Carsten og bestiller den første 800 km service. Vi elsker vores Triumph cykler. Men vi har ikke opdaget at man også sover godt på den. Carsten kan ikke ha haft særlig meget tid til at stige af cyklen hele weekenden. Den nye cykel sku også plejes lidt og der blev også bestilt sportspotter og flyscreen. Så sku den være i orden.Den første juni kommer Kenneth ind for at hente sin nyindkøbte Rocket III maskine. Han kom ind i butiken ugen før, og beslutede sig direkte. Karl og Hans-Jørgen fik skynde sig med indregistrering og papirarbejde, mens mekaniker Jan fik skynde sig at klargøre cyklen da Kenneth ville ha den hurtigst mulig. Ekstra udstyr der er bestilt fra fabriken får vente til senere, nu skal cykeln bare igang og nydes hurtigst mulig. Heldigvis hade vi det Triumph tøj Kenneth hade valgt, fuld cordura jakke og bukser. Sort cykel med sort Triumph tøj, sort hjelm og classic kørebriller. Det er lidt af Darth Vader over Kenneth når har indtager vejene.2005 maj:

Sidst i maj kommer Mads for at hente sin røde Speed Triple. Den har fået Triumphs race potte for den rigtige lyd, og Mads har fået en Triumph Speedking lederjakke for den rigtige look. Mads har lige fået sit kørekort samme dag som han henter sin nye drømmecykel. Det er til at forstå at han ser ret tilfreds ud denne dag.En dag midt i maj kører der en kassevogn med pakker forbi TriumphCity. Pludslig bremser den voldsomt og føreren hopper ud, kommer ind for at kigge på motorcyklerne. Nogle dage senere kommer han ind igen. Denne gang for at købe en Bonneville. Der skal en masse udstyr med også. Så spørger han om han må få cykeln samme dag? Nej desværre, den skal registreres og få nummerplader. Nå, siger han nedstemt. Men så springer han op og løber frem til udstyret og roder frem den nye Triumph-jakken. Må jeg så få jakken med? Han får den på og går på arbejde. Det kan man kalde en rigtig entusiast. Efter et sådant besøg bliver resten af dagen altid lidt dejligere. Efter weekenden kommer han ind for at endeligen hente sin nye sorte Bonneville. Ikke en sekund for tidligt. Karl udleverer cyklen, forklarer nogle småting og Morten lytter opmærksomt. Sidste billed viser når Morten prøversidder cykeln før transport hjemad.Har i set de der interflora tv-reklamer? "Husk, hvad blomster kan gøre." Det er lige hvad man mistænker har forgået her. Denne dejlige onsdag midt i maj kommer Janni ind til Triumph forretningen for at hente den fine nye sorte Speed Triple som hun har købt til sin mand. Den har fået Triumph race potte, belly pan og hvide blinkers. Man kan godt forstå smilet når han får sin nye cykel. Den lokale blomsterbutiken får nok flere besøg.Foruden ovenstående Speed Triple, så er våres supermekaniker Jan Skovby igang med at klargøre en anden Speed Triple for afhentning den samme onsdag. Her ses bægge cykler med nye race potter, og Jan er igang med at montere hvide blinkers. Ved afhentningen lykkedes ejeren smutte uden at vi fik lavet nogle billeder. Man kan ikke fange dem allesammen.Daniel henter sin sorte Speed Triple torsdag 12 maj. Cyklen har fået Triumphs egen Race potte for bedre vejrtrækning, og den har fået monteret lidt lir i form af italiensk designede Rizoma spejle. Daniel har skiftet sin V-max ud for denne Speed Triple og han ser rigtig glad ud. Han siger selv at cyklen går som en drøm.
10. maj kommer Bente for at hente sin sorte Sprint RS. Efter nogle år med Honda skifter hun og bliver en rigtig "Triumph Girl". Hun har snakket om den nye sorte Triumph længe, og man kan se på hendes smil at det er en rigtig god dag når hun endelig henter den. Der er ikke tid til at montere bellypan, seat cowl og så videre, det må gøres en anden dag. Nu skal der ud og køres.
8. maj henter Freddy sin sorte Bonneville America. Den har fået tasker og rigtige potter. Så den er klar til at køre over prærien.Den første uge i maj henter Jan sin sorte Bonneville. Jan er en rigtig tour-kører. Han har fået en stor Touring Screen, hårde og vandtætte touringtasker. Men han er også en motorcykelnyder og har fået monteret Triumphs orginale sportspotter, så cyklen kan trække vejret frit og samtidig lyder den rigtig godt uden at støje for meget.John Sørensen fra Bil-Magasinet henter en Bonneville til prøvekørsel og efterfølgende rapport i bladet. Han har fået Bonneville Black, den billigste standardmodel. Så må vi se hvad han synes om den. Og her er hvad han skrev i "Bil Magasinet".2005 april:

Torsdag den 28. april: Ved et uheld fik vi slettet nogle billeder på en T100 og 2 stk. Speedmaster. Men vi fik reddet billederne med Erik der henter sin gul-sorte Speedmaster. Den har fået de rigtige potter og en lille fræk flyscreen. Efter omklædning til lædertøj er Erik klar til at køre hjem med sin nye motorcykel.Tirsdag den 19. april: Kenneth henter sin Speed Triple i den giftige Roulette Green farve. Den har selvfølgelig fået Triumphs HLRC potte med tilhørende update af indsprøjtningsprogrammet. Kenneth hoppede rundt af glæde og var meget svær at fange på billedet. Og lige sådan har vi det allesammen når vi henter en ny motorcykel. Og når det tilmed er den seje Speed Triple så er det ikke mange der kan følge med ved det næste MC træf.Fredag den 15. april: Kim ser rimeligt tilfreds ud når han henter sin nye Speed Triple. Og det kan man forstå. For uden at spare nogle kroner på 2004 modellen så har han fået den i rød farve med Triumphs eget paint kit fra fabrikken, plus den originale High Level Race Can potte for den rigtige triple-lyd.Jørgen kom fra smukke Bornholm for at hente sin Bonneville Speedmaster. Den har fået loudpipes monteret. Her får man den gammeldags tocylindrede lyd ud i bagenden af rørene. Fedt. Bornholms natur skal nok nydes til sommer fra denne tilbagelænede cruiser i klassisk amerikansk lowrider stil. Læg også mærke til den lækre og farvekoordinerede Triumph-jakke i sort cordura og gulfarvet læder. Vildt sejt.Albert kom også fra Bornholm for at hente sin nye cykel. Det er en Sprint RS, og den har fået en sportspotte monteret. Så nu kan Bornholmerne se frem til at både nyde synet af en Triumph på vejene og høre den specielle lyd fra en triple cylinder maskine.Den anden weekend i april startede godt. Fredag kunne Hans-Jørgen udlevere fire nye cykler. Her ser vi en Speed Four og en Sprint ST foran butikken. Kenny hade lyttet til sin far og købt en Speed Four. Vi fik lakeret den om til sort, der er Kennys favoritfarve.Allan J. hade købt en Sprint ST (ST = Sports Touring) i den klassiske meget mørke Aston Green farve. Han bestilte straks sportspotte, hugger, tankbeskytter og tasker til den. De vil blive leveret ved første service. Han lovede at køre den til stille og roligt i henhold til instruktionsbogen det første stykke tid. Han så ret tilfreds ud da han kørte af sted.En sort Speed Triple blev også udleveret denne fredag. Det var til Allan B. der også havde bestilt en orginal Triump Race Can. Potten er ikke monteret på billedet men er bestilt og vil nok blive leveret i næste uge. Ved monteringen vil vi selvfølgelig også opdatere motorcyklens indsprøjtningsprogram, så det tager højde for den friere vejrtrækning.Der var også en Bonneville der blev afhentet den samme fredag. Gerhard var den lykkelige ejer af en sprit ny Bonneville, der hade fået monteret sportspotter og Fly Screen.Den første weekend i april var der mange cykler der skulle afhentes. Vores mekaniker Jan Skovby der hade klargjort cyklerne ser fornøjet ud foran butikken før kunderne kommer.Vi starter med den første vi huskede tage billede af. Det er Børge der henter sin røde Bonneville. Den skal selvfølgelig checkes og beundres før hjemturen.Freddy får sin drømmecykel, en Bonneville T100, model 2005 med den lidt større motor. Farven er opal hvid og tangerine orange. Den har selvfølgelig også fået masser udstyr oveni. Han kender Bonneville særlig godt da han gav sin 2004 Bonneville i bytte for at købe den nye T100. Vi siger tillykke med cyklen og kan forstå at han smiler særlig meget på sin nye cykel.Lars henter sin sorte Bonneville. Han har fået eftermonteret de rigtige potter så motoren kan trække vejret frit og lyde som i gamle dage. Cyklen skal selvfølgelig startes, for at derefter lytte og nyde.Jesper får sin sorte Bonneville der har fået masser af udstyr.Per henter sin Sprint RS i den klassiske britiske Aston Green farve. Per var en af de første der fik øje på RS-tilbudet på vores filmaften tidligere i vinter. Han var så den første til at spare 50.000 kr. ved at købe en af de sidste 2004 RS'er fra fabrikken. Modellen er nu udgået men besparelsen kan nydes til andet. Den sidste årgang af RS hade tilmed den lækre enkeltsvinger bagtil. Og det er ekstra dejligt.Jan henter sin nye Speed Triple der er i Roulette Green metallic lak. Jans kone Maja der har muskelsvind vil selvfølgelig også køre med bagpå. Derfor har vi lavet specielle lave fodhvilere bagpå så det bliver nemmere at komme på og af. Alt kan lade sig gøre hvis man vil. Cyklen har også fået Triumph High Level Race potte på, så den dejlige trippellyd fremstår mere klart. Det er ikke så underligt at Jan smiler bredt, når cyklen afhentes. Det skal måske nævnes, at også han sparer 50.000 kr. på sin sprit nye 2004 model, der er udgået og erstattet af en lidt omarbejdet 2005 model. Men det grønne 2004 dyr, ser lige så fræk ud som den plejer. (Update efter tre dage: Jan har lige kørt 700 km og bestiller det første service eftersyn. Den er vist sjov at køre.)Søren får sin seje Speed Four. Den er i Tangerine Orange og måske lige så sej som bandet Pink Floyd og deres psykedeliske musik. Søren ser i hvert fald meget tilfreds ud, da han kører af sted på sin Speed Four.2005 marts:
Jeff henter sin Rocket III. Den har lige fået monteret windscreen og sissybar med bagage holder. Jeff's søn er også med og smiler næsten lige så stort som farmand.Lars henter sin nye Speed Triple 2004. Den er roulette green, og har fået ekstra paint kit (sølv nyancer og checkerd flag), race potte, carbon dimser og så videre. Meget, meget flot cykel. Det er ikke mærkeligt at Lars smiler ved afhentningen. Vi hyggede os så meget, at vi glemte tage billeder. I sidste øjeblik fik vi stoppet hans vogn på vej ud, så vi kunne tage et hurtig billede.Kim henter sin nye Sprint RS 2004 til 139.995 kr. Farven er Aston Green der er den samme som den klassiske British Racing Green der blev brugt i gamle dages Grand Prix løb. Denne RS er fra den sidste 2004 serie der har fået enkelsvinger bag, med det flotte frit liggende baghjul.Henrik henter sin nye Sprint RS 2004 i en flot metallic blå. Den er også fra den sidste serie med enkelsvinger bag. Man kan godt forstå det store smil.Steffen henter sin nye Bonneville 2004 til 124.995 kr. Det er en black edition. Meget sobert og meget klassisk. Også her er det velbegrundet smil.Nina og Bo der købte en næsten ny Bonneville 2004 med 900 km på uret til 116.000 kr. kommer lige forbi for at komplettere med lidt tilbehør. Smilene vil ikke tage nogen ende, når motorcyklen virkelig lader køreren nyde friheden, denne dejlige solrige påskemandag. Man kan godt nyde en tur sammen, på en Bonneville ser det ud til, når Nina og Bo tager af sted igen.2004 november:
To venner fra Dansk Markise kom ind og købte en rød og en gul Speedmaster. Cyklerne får lov til at overvintre i varmen, i butikken indtil de afhentes i foråret.